Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO - PROBLEM!

MRDawid0702

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z csem jak przywróciłem spójność plików było dobrze przez jakiś czas teraz znów mam ten ***** błąd i znów mam bana

Pure server: file [GAME]/pak01_007.vpk does not match the servers file...

O CO TUTAJ CHODZI?!

76561198056293092.png

Opublikowano

nic nie robiłem. Zwyczajnie na uproszczonych grałem albo turniejach na nic innego nie wchodziłem.

Możliwe że to przez to że robiłem format na nowy system a steama miałem na partycji której nie ruszałem?

z tym csem jest coraz więcej problemów, dzisiaj chce odzyskać itemy które wygrałem po postawieniu na csgolounge ale musiałem się od nowa zalogować do steama bo mnie wylogowało i trzeba kod wpisać bo niby na nowym urządzeniu jestem i mam blokade na trade przez 7 dni...

Nawet do supporta steam nie moge napisać bo niby złe dane podaje steam się na mnie uwziął!

76561198056293092.png

Opublikowano

Wspominasz o banie, jak rozumiem na dobieranie turniejowe za rozłączenie z serwera? 

Jeśli nie zmieniałeś architektury systemu czyli np. z 32 na 64bity oraz wersja systemu ta sama to pliki powinny przejść nawet bez weryfikacji.
Może coś się dzieje z dyskiem lub masz jakieś złośliwe oprogramowanie? Zobacz czy masz bad sectory przez HDtune tym dokładnym skanem i przeskanuj antywirusem - dla pewności.

Regulamin Steam jest publiczny i zgodziłeś się na jego warunki dobrowolnie :) Zabezpieczają się maksymalnie przed lukami które mogłyby zaszkodzić ich interesom.
Market to dość delikatna sprawa bo to on w zasadzie tworzy ekonomię gier Valve i gdyby nie trzymali krótko "bociarzy" to wypuszczając np. masowo niższe oferty, mogliby zaniżyć ceny itemów a co za tym idzie - zmniejszyć wpływ dla Valve.

To oczywiście bardzo uproszczony opis ale jak widać jest sporo pułapek.

SteamGuard to bardzo fajna sprawa gdyż nawet gdy ktoś zna twoje hasło do konta steam (np. przez phising) to i tak potrzebny jest jeszcze dostęp do konta email, a z tym już jest zwykle dużo trudniej dla oszusta.
Bezpieczeństwo i wygoda to dwie przeciwności. Coś co będzie mega bezpieczne będzie niezbyt wygodne i odwrotnie, steamguard to stosunkowo dobry kompromis.

Opublikowano

nie wiem czy o to chodziło ale robię error scan HDtune.

Przed tym również zrobiłem reinstala całego steama ale nic nie pomogło ponieważ przed chwilą wyskoczyło to samo. 

Udało mi się napisać do supporta steam powinni też pomóc

76561198056293092.png

Opublikowano

nie wiem czemu ale po sprawdzeniu spójności plików gry od nowa instaluje się directx możliwe że ma on coś wspólnego z tym?

zrobiłem scan hdtune i nic nie wykryło

76561198056293092.png

Opublikowano

nie wiem czemu ale po sprawdzeniu spójności plików gry od nowa instaluje się directx możliwe że ma on coś wspólnego z tym?

zrobiłem scan hdtune i nic nie wykryło

Naprawa spójności plików

Odnalezienie i usunięcie pliku pak01_007.vpk

Reinstall cs

Nie widzę innych opcji, co oczywiście nie oznacza, że ich nie ma ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...